Къщата на семейство от село Ветрен изгоря до основи

Къщата на семейство от село Ветрен изгоря до основи

Снимка: Pixabay

Къщата на семейство от мъглижкото село Ветрен изгоря до основи и остави хората само с дрехите на гърба си, съобщи bTV. 71-годишната жена, дъщеря й и двамата й сина нямат и документи

Вследствие на пожара е гръмнала и газова бутилка. Това допълнително е усилило огъня. Хора от селото са опитали да помогнат и да изгасят пожара, но всичко станало много бързо. 

Две пожарни са пристигнали на място. Къщата обаче изгоряла до основи, както и всичко в нея. 

“Вече сме предложили на това семейство да ползват базата на Професионалната гимназия по селско стопанство, където има общежитие. Ще бъдат включени и в социален патронаж, за да могат да получават храна. Още днес ще бъдат изпратени строителни инженери и с парични дарения от страна на общинска администраця и на общинския съвет ще бъдат ремонтирани част от помещенията”, коментира Димо Гавазов, зам.-кмет на Община Мъглиж.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.