Седмичен любовен хороскоп за 27 април – 3 май

Седмичен любовен хороскоп за 27 април – 3 май

Снимка: Istock

Новата седмица ще постави акцент върху общуването в любовта. Меркурий, Венера, Уран и Нептун, също ще повлияят на случващото се в личен план. Възможни са някои обърквания и разочарования. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Тези от вас, чиято любов не е споделена, най-добре да се отдалечат от човека към когото изпитват тези емоции. Това че някой ви изпраща смесени сигнали, но не е емоционално разположен за връзка, само ще ви нарани. Сякаш имате напразни надежди, че един ден този човек ще иска да бъде с вас. Помислете добре дали този човек вече не ви е показал, че очакванията ви са нереалистични. Освободете се от тези емоции, за да направите място на истинската любов. Ако вече си имате половинка, положете повече усилия за романтиката във връзката.

Телец

Меркурий ще се премести в знака на Телец и това ще ви помогне да изразите себе си, особено в любовта. Ще бъде невъзможно да не споделите своите емоции на любимия човек. Това може да се отрази положително на вашата връзка, но и да доведе до „бури“. Думите не могат да бъдат върнати, не го забравяйте. Самотните Телци имат шанс за флирт.

Близнаци

Въпреки че Венера е във техния знак, Близнаците може да се почувстват объркани по отношение на любовта. Внимавайте с думите, действията си, за да не си навредите. Не споделяйте лични подробности, особено ако имате флирт с колега. Това може да се отрази на кариерата ви. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.