Лена сменя Киро с Бойко, за да го вкара в затвора!

Лена сменя Киро с Бойко, за да го вкара в затвора!
Лена Бориславова готова да стане новата Мата Хари!

Дясната ръка на Кирил Петков може да бъде използвана и за нещо друго. Лена Бориславова е готова да бъде Мата Хари 2, твърди Alarmanews.com.

Според изданието краят на Киро Харварда наближава и сме все по-близо до нови парламентарни избори. На тях обаче ГЕРБ ще си върне първото място и е твърде възможно да направи правителство с премиер Бойко Борисов.

Очевидно Просто Киро отсега иска да се подсигури и да вкара Борисов зад решетките. За целта му трябва нова Мата Хари, а няма коя друга да изпълнява тази роля, освен Лена Бориславова.

Целта е Лена да стане близка с бившия кмет на София и да заснеме злепоставящи го материали, които да му осигурят затвора. Амбициозна цел, но Кирил Петков доказа дотук, че е готов да мине през всекиго, за да постигне целите си.

Киро пуска Лена на Бойко

Връзката на Петков с 10 години по-младата Бориславова е обществена тайна. Никой не вярва, че само работят заедно и тя е спрягана за негова любовница.

Действията на съпругата му Линда подсказват същото. Неотдавна тя свали Лена от самолета за Брюксел и не й позволи да замине с мъжа й зад граница.

Премиерът и без това възнамерявал в скоро време да приключи изцяло любовната си афера с Лена, тъй като жена му започнала да му вдига все повече скандали. Затова той удобно ще пусне началника на кабинета “Петков” на Борисов, опитвайки се да го пробие отвътре.

Киро Канадеца отдавна иска да вкара Борисов в затвора, за да го ликвидира тотално от политическия живот на България. Дори го арестува за 24 часа преди няколко месеца.

Сега обаче Петков ще действа по-хитро и ще удари по слабото място на Бойко, а именно жените. Лидерът на ГЕРБ е изключително голям женкар. Неслучайно за 20 години в политиката не представи нито една своя сериозна приятелка.

Единствената известна жена в леглото му е неговата бивша съпруга и майка на дъщеря му. Другата, за която се счита, че е негова тайна любов, е Борислава Йовчева, за която се счита, че е майка на второто му дете, което обаче е незаконно.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.