Магнитски марионетки в ръцете на коварни, подли и двулични наши “партньори” в лицето на

Магнитски марионетки в ръцете на коварни, подли и двулични наши "партньори" в лицето на
Да помислим заедно.

Имаме пред очите си само два политически субекта върху които се държи цялата престъпна политическа конструкция – ДПС и ГЕРБ.

Само тези две организирани престъпни групи притежават качеството устойчивост. Всички останали могат да разширяват влиянието си само ако бъдат припознати, харесани и овластени. Но никога няма да бъдат!

Повтарям, никога.

Да спрем, тогава, вниманието си върху двата основни стълба на властта през изминалите две десетилетия. Какво виждаме днес? В ГЕРБ има един пасивен лидер до който има поставено активно острие – Бойко Борисов/Делян Добрев.

Добрев е обявен и разобличен като корупционер от закона Магнитски, а Борисов е в списъка, но не е разобличен публично. В ДПС е абсолютно същата схема. Един пасивен лидер – Ахмед Доган и активен – Делян Пеевски. И забележете отново повторението – Пеевски е обявен и разобличен като корумпиран тип по закона Магнитски, което означава, че има събрани достатъчно съдебни доказателства, а Доган е включен в списъка, но не е обявен публично.

Също като Борисов. И какво излиза от това уравнение!? Лидерите на ДПС и ГЕРБ са закачени на въжето за обесване, но не е ритната бъчвата под крката им, а Добрев и Пеевски за окачени на въжето и обесени. Затова са остриета, защото няма какво да губят повече. Добрев громи Лукойл, а Борисов го поддържа и от другата страна Пеевски е пръв евроатлантик и громи Русия и лично руския президент Путин, а Доган го поддържа.

Две корупционни двойки, които представляват фундаментите да българското държавно управление!!! Марионетки в ръцете на коварни, подли и двулични наши “партньори” в лицето на САЩ.

Не зная кой и как вижда нещата, но Архитектът дълбоко греши.

Онова, което предстои да се случи у нас няма да бъде негово дело. ДПС ще бъде заличено завинаги, а лидерите и съучастниците в големия грабеж и извършилите престъплениeто държавна измяна ще бъдaт осъдени.

Нека го знаят още сега, когато се чувстват недосегаеми и дали това чувство не работи точно за тази развръзка. ГЕРБ ще изчезне също, а лидерите й осъдени. Уверявам всички живи мъртъвци, че те не са България и България не са те.

Няма съд който да ги осъди ли? Има, нека бъдат спокойни.

Полк. Николай Марков

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.