Мангъров: Подозирам, че ако въобще има трета вълна, то тя е „програмирана“ да се случи за изборите

Мангъров: Подозирам, че ако въобще има трета вълна, то тя е „програмирана“ да се случи за изборите
Не усещам полъха на третата вълна. Прогнозите са ”свободни съчинения” на тема COVID-19.

Подозирам, че третата вълна, ако въобще има такава, е ”програмирана” да се случи точно по време на изборите.

Това заяви в предаването „Алтернативата“ доц. д-р Атанас Мангъров.

„Цялата информация, която се дава, е изцяло под контрола на Щаба – какво се прави, кой се изследва. Забулено е в дълбока тайна и всички опити да бъде разкрита се сблъскват с мълчание. Всяка сутрин публикувам извадки от статистиката с въпросителни, на които и до ден днешен отговор няма“, допълни Мангъров.

Той коментира още – може би представителите на Националния оперативен щаб са тези, които играят „театъра“, а премиерът Борисов е човекът, който знае какво наистина се случва. Затова била и тази категоричност, че заведенията ще отворят на 1 март.

„Новите варианти на вируса са били откривани в нашата страна още в началото на миналата година. Има съобщения. Това са варианти, които се разпространяват по-бързо, но не протичат по-тежко.

Какво от това? Те се използват, за да се обясни неефективността на всички тези мерки. Очевидно се явяват средство за оправдаване безсилието на мерките“, посочи още Мангъров.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.