Мангъров попиля „Има такъв народ“: Мисля си, че там няма никой. Кухи лейки!

Мангъров попиля „Има такъв народ“: Мисля си, че там няма никой. Кухи лейки!
Доц. Мангъров се изказа твърде неласкаво за партията „Има такъв народ“ на Слави Трифонов при гостуването си на Лили Маринкова във „Факти“.

„Победи желанието на хората да намерят някой, който да промени нещата вместо тях, да делегират правата на някого, когото те отъждествяват повече или по-малко със себе си.

Както стана и през 2009 г. при предишния месия (б.р. визира Бойко Борисов), който се появи и който сега се опитват да премахнат по един или друг начин. Сега се получава нещо подобно, но в много по-извратена форма.“

„Това, на което много ме е яд и ужасно ме дразни е, че една пария, която беше създадена с основно искане да се въведе мажоритарния вот в два тура, първото нещо, което направи, е да се откаже от това, за което беше създадена.

Оттам нататък за какво говорим?“, запита доц. Мангъров.

Новоизлюпеният политик коментира и липсата на воля за власт в партията „Има такъв народ“: „Това е нелогично, алогично. Аз не мога да го разбера. Мисля си, че там няма никой. Кухи лейки“.

„Аз много се дразнех от това, че аз съм бил не знам колко пъти там (б.р. визира телевизията им 7/8 ТВ) за Covid, за маски, за мерки, за всички тези неща, и в крайна сметка виждаш, когато представителите на тази партия отиват в парламента, все едно, че отива съставът „Черно фередже“ и очакваш да започнат да пеят техните си мръсни песни. Всички бяха забулени с черните маски“, възмущава се доц. Атанас Мангъров.

„Повторението на изборите най-вероятно ще доведе до приблизително същите резултати, защото системата повече или по-малко ще си остане същата“, смята инфекционистът.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.