Мануела Малеева съсипа Борисов и НОЩ: Ваксинирайте се срещу простотията и неграмотността си!

Мануела Малеева съсипа Борисов и НОЩ: Ваксинирайте се срещу простотията и неграмотността си!
Великата тенисистка Мануела Малеева направи на нищо Борисов и НОЩ!

След като първите ваксини влязоха в България, а днес здравният министър Костадин Ангелов и ген. Венцислав Мутафчийски бяха обявени за будители, защото са се боднали първи, ответните реакции на умни българи не закъсняха.

Голямата Мануела Малеева е възмутена и потресена от абсурда с ваксините у нас

Една от тях е гордостта ни в тениса Мануела Малеева, която директно препоръча на управниците ни ваксина срещу тоталната им неграмотност и простотия.

„Тази ваксина си сложете, необходима ви е отдавна. И вярвайте ми, тя идва – нарича се избори. Ще ви я бием с наслада още през март догодина!“, публикува в мрежата Мануела Малеева.

Тя е потресена и възмутена от дъното на душата си след невиждания цирк с ваксините.

И не, защото на „баничарката“, с която са доставени, са изрисувани кренвирши, бургери или сирене. А защото видимо не са спазени изискванията за транспорт на нещо толкова важно и деликатно като всяка една ваксина.

„Как може с един хладилник ЗИЛ да се превозват лекарствени продукти, които са термолабилни. Та дори дете ще асимилира, че при транспорт на подобни продукти е задължително да се следи и записва температурата постоянно.

На фирмата производител не й пука – тя си стоварва ваксините и си измива ръцете, тя е дотук. Оттам насетне всичко е в ръцете на властите, които отново се издъниха жестоко“, смята чрез публикувания коментар Мануела Малеева.

Тя е категорична, че е недопустимо премиерът Бойко Борисов и членовете на НОЩ, които се водят ерудирани и доказани експерти, да позволят нещо толкова тъпо и безумно.

И най-вече опасно. Защото стана ясно, че ваксините могат да издържат едва до пет часа, след като са извадени от специалните хладилници. Пет часа, в рамките на които трябва да бъдат поставени на хората – всички до една.

А кой ще съблюдава дали това е спазено и кой ще носи отговорността ако гражданин бъде имунизиран с вече негодна ваксина, на тези въпроси няма отговор. Няма и да има! / lifebg.net

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.