Путин: България ще бъде претопена от ЕС и накрая няма да има българи!

Путин: България ще бъде претопена от ЕС и накрая няма да има българи!
Според президента на Русия българите един ден ще изчезнат като народ. Те ще бъдат претопени от малцинствата и българи почти няма да има.

„България не трябва да избира между ЕС и Русия. Нейният избор е дали изобщо да я има. ЕС ще я претопи напълно, затова залага на малцинствата и ги налага толкова стриктно. Това се прави и в други европейски „джуджета“. Накрая българският народ ще се размие дотолкова, че няма да има доминиращ етнос.“ – казва Путин.

Той е на мнение, че България не е имала такава загуба на своята идентичност никога досега.

„Дори по време на социализма в България не е имало такова разбиване на държавност. СССР се месеше поне 1000 пъти по-малко, отколкото сега ЕС. Тогава се искаше просто лоялност към Съюза, но повечето от вътрешните решения се взимаха от българското управление, докато сега нищо не се прави без знанието на ЕС и САЩ.“ – смята Владимир Путин.

Владимир Путин вижда България в пълно подчинение на ЕС и САЩ

Руският президент вижда в България едно сляпо подчинение към Запада. Според него българското правителство не смее само дори да сложи табелите си за своите курорти, да продава собствена храна, която да е независима от външни сили.

„Много от българите се заблуждават, че ЕС мисли за тях. Това е грешна теза. Него не го интересува дали българският народ живее добре, дали се развива културата, дори икономиката на България не го интересува.

За ЕС важна е българската територия, защото е ключова на Балканите. За ЕС ще е най-добре да няма хора в България и да си разполага свободно с територията й.“ – посочва Путин.

Той разкрива още, че САЩ няма по-различно мислене за България и я контролира успешно чрез НАТО.

Путин загатва, че България може да бъде използвана от американците именно срещу Русия при евентуален военен сблъсък, който изглежда все по-вероятен след идването на власт на Джо Байдън зад Океана. / blitz.bg

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.