Кои паднаха жертва в битките в “Гласът на България”?

Драматичните вокални двубои в “Гласът на България” приключиха, взимайки не една и две жертви. 

Посечени от критиката на треньорите, куп участници отпаднаха точно преди следващия, още по-тежък етап от шоуто – нокаутите. 

Талантите си тръгваха покрусени един след друг, а Графа, Камелия, Михаела и Лечев нямаше как да ги спасят, защото изчерпаха опциите си за кражба от конкурентен отбор.  

Без колебание Иван Лечев жертва психолога Филип Димитров. Силният, но неовладян глас на двуметровия участник, в съчетание с “дървеното” му сценично поведение, го пратиха вкъщи. Вместо него, китаристът на „ФСБ“ предпочете по-музикалния Боил, който също беше скован пред микрофона. 

“Пееш като бог, но това не е достатъчно!”, скастри го треньорът му. Лечев отсвири също дуета Александра и Атанас, и даде зелена светлина на Рада, която се  изявява като уличен музикант.

Камелия, от своя страна, хареса повече Христина пред народната певица Полина, заради умението на блондинката да изпълнява добре песни както на Цеца Величкович, така и на Ета Джеймс. 

Михаела пък реши да запази в отбора си 16-годишната Кристиана пред три години по-голямата Биляна.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.