Мая Манолова: Как вързвате аритметиката, как оцелявате?

Мая Манолова: Как вързвате аритметиката, как оцелявате?
Мая Манолова: Как се проваля бизнес у нас?

Манолова за транспортният бранш, който е един от най-ощетеният.

В България има над 400 000 потърпевши фирми, които очакват обещаната помощ от телевизора да дойде и при тях.

До тук 12 милиони са раздали от правителството, казва Мая Манолова, но това е крайно недостатъчно, защото е стигнало до малко над 3000 фирми, а какво става с другите и защо се бави тази помощ?

Как в тези създадени условия малкият бизнес да запази кадрите си, как да реализира услугата или продукцията си, как да оцелее?

След намесата на Мая Манолова директно с видео за фитнес клубовете правителството отдаде и сега вече се очаква отваряне на моловете и фитнес залите.

Вижте разговорът и с г-н Черноков, офицер от запаса с туристически автобуси, които от 6 месеца седят в гаража.

Транспортните превозвачи са едни от най-засегнатите от корона кризата. Въпреки това до над 160 000-те работещи в сектора до края на извънредното положение мерките на правителството не стигаха.

Сега трябваше да имаме пътна карта за излизане и от икономическата криза – за заетост и рестартиране на икономиката.

Държавата обеща подкрепа и ако я няма да очакват, че автобусите ще излязат и те на протест.

Манолова заяви, че вместо да произвеждаме безработни, да подкрепим заетостта сега! Да подкрепим Мая Манолова и „Изправи се.БГ“ и ние сега, защото после ще е късно!

Вижте повече на Netvesti Com

Транспортните превозвачи един от най-засегнатите от коронакризата. Въпреки това до над 160 000-те работещи в сектора до края на извънредното положение мерките на правителството не стигаха.Сега трябваше да имаме пътна карта за излизане и от икономическата криза – за заетост и рестартиране на икономиката.

Gepostet von Мая Манолова am Samstag, 16. Mai 2020

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.