Мика Зайкова към Асен Василев: Как не се измори да говориш глупости и лъжи бе, момче?!

Мика Зайкова към Асен Василев: Как не се измори да говориш глупости и лъжи бе, момче?!
Мика Зайкова насмете вицепремиера Асен Василев!

Вицето Асен Василев беше буквално насметен от устатата Мика Зайкова, която е доказан в професията си кадър.

Икономистката, която бе най-възрастният депутат в миналия кабинет, обвини Василев в дрънкане на глупости и лъжи на килограм.

Мика Зайкова попиля Асен Василев

„Аз се чудя тези неща, които ги говори това момче – моите уважения към Асен Василев, но не се ли усеща, че и самият той не си вярва?! А ако си вярва, тогава е още по-зле, защото ще излезе, че няма връзка с реалността.

Те световните финансови институции като МВФ, СБ и ЕБ не се наемат да дадат прогноза за ръста на инфлацията, за ръста на разходите и приходите, та Василев се заел. И бил категоричен при това, че ръстът щял да е два процента. Ама това са глупости на търкалета.

Неимоверно ще скочат цените на горивата и не с два, а с не знам колко отгоре проценти. И това е само, защото спряхме газа от Русия. По-гигантско безумие не сме правили! Не се ли сещаме с малкото си мозък, че всяка нова санкция ни удря нас, идва ни като бумеранг“, заяви Мика Зайкова.

Тя каза, че и предвижданите мерки засега не са антикризисни и с нищо няма да помогнат нито на бизнеса, нито на хората. А бедността ще става все по-осезаема и в един момент нещата ще ескалират.

„Направете така с бизнеса, че да му помогнете да се изправи, а той от своя страна да повиши доходите на хората. Какво правите сега, нищо не правите! Само наливате от пусто в празно“, коментира икономистът.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.