Мис Силикон: Изолацията – разрушителна за активно живеещите

Водещата, модел и създателка на конкурса “Мис Силикон” – Мариана Маринова, разказа в “България сутрин” как преживява изолацията и извънредното положение.

“Имах късмет да съм на готино, свято място. На четири минути съм от Черепишкия манастир. На 8 март се разболях много тежко. Наистина се изплаших и взех решението да се преместя тук, за да има пространство около мен, чист въздух, планина”, каза Маринова за Bulgaria ON AIR.

Още по темата

3 май 2020 21:30

35

1 май 2020 23:45

23

Тя сподели, че е пила лекарства за бактериални и вирусни инфекции, имала е кашлица и се е притеснила за здравето си. Не е сигурна обаче дали е била заразена.

Маринова каза още, че се е сблъскала с онлайн обучението и се опитва да тренира у дома.

“Първите 10-15 дни тази изолация дори ми се отрази добре, но в един момент създаде повече напрежение. За хора, които са свикнали да живеят активно, това е наистина разрушително. За мен тази изолация е разрушителна”, уточни тя.

“Някои хора ги наричат конспиративни теории. Аз смятам, че историята с този вирус има друга цел. Независимо от това, аз бях от хората, които решиха да бъдат отговорни към другите. Не е важно аз какво мисля, важно е обществото да бъде цяло. Идвала съм до София два пъти за това цялото време, но не съм нарушавала нищо”, добави още Маринова.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.