Москва 3 Рим падна без бой за Великден!

Москва 3 Рим падна без бой за Великден!
Скръбна вест, братя и сестри Българи!

Москва 3 Рим падна без бой за ВЕЛИКДЕН! На тези дето още се надяват на Русия съобщаваме, че руската полиция ще водят разяснителна работа сред желаещите да посетят днешната вечерна служба в московските църкви, със готовност да прилагат физически строги мерки.

Над 22 000 хиляди полицаи ще завардят повече от 3 000 хиляди московски храма! Служителите на реда ще проведат разяснителна работа сред желаещите да дойдат на служба в църквата, но те са готови да приложат строги мерки.

По време на великденските празници 22 хиляди служители на реда ще дежурят в църквите. Това заяви шефът на Националната полиция Игор Клименко, съобщават от пресслужбата на Министерството на Вътрешните Работи.

“В следващите дни, събота и неделя, по време на великденските служби, 22 хиляди полицаи и стражи ще дежурят в близост до църквите.

Полицията ще проведе разяснителна работа в църквите. Ако не успеем да попречим на обществеността да достигне до съзнанието, ще прибегнем до по-строги мерки”, каза Клименко.

Той призова гражданите да се съобразят със закона и апелира към духовниците от всички вероизповедания с молба да помогнат на полицията да поддържа реда в наши дни. По-рано Министерството на вътрешните работи говори за процедурата за посещение на църкви за Великден.

Прилича на борба против православната вяра, в деня на Воскресение Христово!

От Москва, Русия Борис Анзов

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2825405870905792&set=pob.100003092205996

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.