Ненавиждам лъжците! И техните последователи

Ненавиждам лъжците! И техните последователи
Асен Василев, Кирил Петков, Атанас Атанасов и Христо Иванов декларираха пред целия народ, че няма да правят коалиция с ОПГ ГЕРБ по никакъв начин и форма.

Цялата си предизборна кампания развиха с обещания за това, че ще бъдат твърда опозиция на престъпната организация.

Кълняха се в небето и земята, че са автентични борци срещу мафията и обещаваха в изобилие. И изведнъж, точно обратното!

Първо намериха допирни точки, след тях допирателни линии, говорят за временно управление, а скоро и за постоянно.

Така не се прави политика, не и на основата на лъжи. Чувствам се толкова омърсен, погнусен и отвратен от тия алчни и предателски твари, че нямам думи да опиша какво мисля.

Същото, каквото си мислих и за Радев, когато той вдигна юмрук срещу мафията ГЕРБ, ние го подкрепихме, а след това той прибра юмручето си джоба и се гушна с ББ. С мафията. Тия всички гадове трябва да бъдат набутани в затворите! Ако не там, на друго място.

Няма да съм толерантен! Нито към тия изчадия, нито към които ги подкрепят. Ще сваля ада от небето, но възмездие за всичко причинено дотук ще има!!! Бог ми е свидетел, че го искам.

При първа възможност и без никаква милост.

Николай Марков

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.