Нешка Робева: Ако Борисов направи правителство, което да ни вкара във войната, ще е българоубиец!

Нешка Робева: Ако Борисов направи правителство, което да ни вкара във войната, ще е българоубиец!

Ние не може да стреляме по нашите освободители руснаците!

– Тагарев – войнолюбецът, да иде във войната и да вземе децата си да воюват!

„Ние не може да стреляме по нашите освободители /руснаците-б.р./. Както и да ни кълчат тук кълки и да се пристискват, и да ни обясняват, че трябва да го направим – те са ни освободили!“

Това каза в предаване на Поглед инфо, пред Валентин Кардамски, Нешка Робева, дългогодишен национален треньор по художествена гимнастика, която се включи в гражданска инициатива за иницииране на референдум срещу включване на България във войната, изпращане на жива сила и запазване на неутралитет.

„Руснаци–младоци са излезли от Русия и дошли тук, за да дадат живота си, за да ни освободят. А наши, българи – са ги хващали, връзвали и предавали на турците.

Пак българи днес ни обясняват, че не е имало Баташко клане!

Пак българи – „интелигенти“ си затварят очите за преврата срещу законно избраното правителство на Александър Стамболийски, а съвсем си мълчат за зверства, които са били вършени!“, каза Нешка Робева и добави:

„На тази наша сегашна интелигенция им казвам – да застане честно пред народа и да си покаже откъде са ѝ доходите. На една заплата ли живее? Америка за България, Отворено общество, глобалисти и пр! Кой издържа всичките им НПО-та? Колко милиарда отдели Америка, за да деморализира държавите, в които има хора, които помнят?“, добави тя.

„Тагарев, войнолюбецът – да се вдигне и да иде във войната. А ако има син или дъщеря, да ги вземе със себе си да воюват, а не да обяснява.“ – добави тя.

На въпрос на Валентин Кардамски, ако утре Бойко Борисов състави правителство, което ни вкара във войната, какво би казала за него и правителството му, Робева каза: „Българоубиец, вкарат ли ни във война! Не знам народът ни докъде ще изтърпи, и когато разбере, че е бил толкова лъган как ще постъпи? Защото това е гняв, който се събира в него! Но, българинът обича много децата си, трепери им. Тогава бабите и дядовците, каквато съм вече аз, ще им скочи. Но тогава наистина ще е късно. Не мога да си го представя чак“, каза Нешка Робева.

Тя добави, че ако ще ни въвлича правителството във война, е по-добре да няма такова. „Поне един път да излязат добри внуци на Бая си Ганя, да излъжат онези отвъд океана и да не ни вкарат във война“.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.