Предателство! Нешка Робева със смайващи думи навръх Великден

Предателство! Нешка Робева със смайващи думи навръх Великден
Много тъжни изводи направи в навечерието на Великден легендарният треньор по художествена гимнастика Нешка Робева.

“Съвсем съм загубила ориентация, да не кажа вяра, защото ако сериозно мислим – какви празници ни предстоят и защо празници?

Ако тръгнем по улиците, който и млад човек да попитаме, гарантирам, че 99,9% няма да знаят за какво става въпрос.

И ние казваме “празнуваме” – какво да празнуваме? Едно предателство, което народът е извършил спрямо своята вяра. Или преносителя на тази вяра?”, коментира тя пред Bulgaria On Air.

Според нея християнството е едва застанало на крака със своите светци, мъченици и вече започва да се дели, да спори кой е по-прав.

“Защо в България, където ние наистина сме безбожници, Възкресение Христово е официален празник? Защо нашите деца да не могат в училищата да го изучават, защо нямат часове по вероучение?

След като се борим джендър идеологията да не влезе в училищата и ни сочат с пръст, едва ли не, като Антихрист, а истинският Антихрист вече е навсякъде – и по домовете, и между нас, християните. Едни християни избиват други християни”, каза още Робева.

Има здрав разум, който все повече се увива в пашкул с разни идеологии, обещания, настройване на човечеството, с посочване на виновния, на мнение е гостът.

“Те са една шепа хора, която по някакъв начин са повярвали, че са боговете. Липсва ни доброта, липсва ни истинско съчувствие.

Страхът ражда престъплението, предателството, той ражда всички Божи грехове”, допълни легендата в художествената ни гимнастика.

Няма религия, в която на първо място да не идва добротата и обичта, посочи тя. “Ако ние не може да разберем как да достигнем вярата, Бог ще ни покаже”, заключи Робева.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.