Николай Марков: Кое не е вярно от речта на руския президент? Бог да го пази!

Николай Марков: Кое не е вярно от речта на руския президент? Бог да го пази
Кое не е вярно от речта на руския президент? Бог да го пази.

Не е вярно, че 95% от децата /малолетни и непълнолетни/ в България, например, не са употребявали и не употребяват наркотици?

Не е вярно, че така наречения колективен Запад направи от децата ни развалини още преди да са проходили в живота си? Това ли не е вярно?

Колко деца погребваме живи всеки ден? Или не е вярно, че се провежда хибридна политика по ограбване на периферните в ЕС държави и гражданите са подложени на централизирана спекула, финансови измами и вековна бедност?

Не е вярно, че „клуба на богатите“ е химера за наивници, която експлоатира най-ниските човешки страсти? Не е вярно, че над 75% от европейските граждани не подкрепят своите правителства за каквото й да било, освен тия които са овъргаляни в корупцията и фондациите?

Не вярно сигурно, че 99% от европейците не подкрепят разпалената от САЩ и Великобритания война на европейския континент?

Не е вярно също, че образователната система на САЩ и ЕС е превърната в машина за пари, а не за качествено образование, заради което Китай изпревари технологично САЩ и ЕС с почти половин век?

И още и още колко неща не са верни, отричани от напълно разпадащи се политици и лидери в ЕС и САЩ, които са еталон за корупция, злоупотреби с власт и пълна демагогия.

Всичко е вярно и на този разврат на човешкия дух и античовешки политики трябва някой да сложи край!!! Някой, който може и има способностите да се изправи смело срещу антихриста и да посече делата му.

Мисля, че този процес е в ход и връщане назад няма да има.

Николай Марков

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.