Новият български филм “Екшън” тръгна по кината

Забавна екшън-комедия е новият български филм “Екшън”, който тръгва по кината. От днес лентата може да бъде видяна на 50 екрана в цялата страна.

Актьорите Петър Петров, Милко Йовчев и Пламен Димов разказаха подробности за лентата в студиото на “България сутрин”.

“След като видях сценария, се усъмних, че проектът е сериозен. По-късно осъзнах, че това е пародия с много готин вкус”, сподели Йовчев.

“Много от импровизациите ни останаха във филма и това бяха едни от топ смешките”, отбеляза Петър Петров пред Bulgaria ON AIR.

Тримата смятат, че са имали голям късмет с хората, с които са работили, заради свободата, която са имали да импровизират.

“Това, което е новаторско за нашето кино, е самоиронията със собствената киноиндустрия. Тази мултинационалност, която е събрана във филма също е доста екстравагантна и неестествена за българското кино, и това, че се залага на нови актьори”, каза Петър Петров.

Филмът е гостувал на фестивала “Златна роза” във Варна. На официалната премиера на 29 януари лентата е напълнила две зали, а зрителите не са пожелали да си тръгнат.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.