Оздравя учителят по ски от Троян, болен от COVID-19

Оздравя учителят по ски от Троян, болен от COVID-19

Снимка: БГНЕС

Учителят по ски от Троян, който се разболя от COVID-19 в Банско, е здрав и днес ще бъде изписан от болницата в Ловеч, съобщи в профила си във Facebook кметът на града Донка Михайлова.

Още по темата

17 мар 2020 11:16

131

“Нашият съгражданин, който беше с положителна проба от COVID 19, оздравя. И втората му проба е отрицателна. Днес ще бъде изписан.

Заедно с майка му, която ми звънеше през сълзи, изживях и първата, и втората проба. Браво, троянецо! Както писах преди дни, ние троянците сме корави хора!

Като майка преживявам радостта за едно момче с възстановено здраве. Като кмет се радвам, че Троян днес е град без доказани носители на позитивни резултати на заразата. Да бъдем здрави! За това е нужно да спазваме мерките за безопасност!”


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.