Пламен Узунов е с обвинение за търговия с влияние

Пламен Узунов е с обвинение за търговия с влияние

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Президентският секретар Пламен Узунов е с повдигнато обвинение, съобщи защитата му. Той бе арестуван вчера по разследването за търговия с влияние.

Още по темата

9 юли 2020 14:22

122

9 юли 2020 13:23

71

Същевременно президентският съветник Илия Милушев, който също беше арестуван вчера, беше доведен във военната прокуратура.

Очаква се да му бъде повдигнато обвинение, каза адвокатът му Атанаска Каракашева, цитирана от БТА.

Тя обясни, че в искането за отнемане на допуска до класифицирана информация било записано, че това става заради дейност против националната сигурност и ненадежност, заради факти и обстоятелства, които биха дали възможнст за изнудване на лицето.

На влизане, след като беше доведен от 3-то районно, Милушев каза само, че се чувства добре.

Съпругата му Жени Милушева обясни, че преди няколко дни в дома им е имало обиск. Тя смята, че това било “съшита с бели конци история”, а целта била да се дискредитира президентът.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.