Подобрява се състоянието на детето, бутнато от джип

Подобрява се състоянието на детето, бутнато от джип

Снимка: Булфото

Състоянието на детето, което оцеля при катастрофата в столицата в петък вечерта се подобрява. Животът на детето е вън от опасност.

Още по темата

14 дек 2019 07:45

85

13 дек 2019 20:41

122

“Състоянието на пострадалото дете се подобрява. Водещата травма е ортопедична. Има тежко счупване на подбедрицата. Момичето беше оперирано по спешност през нощта.

Вече е контактна. В момента се възстановява. Тя ще остане под наблюдение, но засега няма опасност за живота й. След подобна катастрофа обаче е възможно последиците да се появят със закъснение. Ако всичко е наред, се очаква детето да се възстанови до месец”,съобщи пред Нова тв д-р Явор Пукалски от “Пирогов”.

Произшествието стана в близост до пешеходна пътека и светофар на булевард „Никола Вапцаров”. Едното дете почина малко след инцидента, а другото беше транспортирано в  „Пирогов”.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.