За плътските желания и човешки комплекси с “Леки момичета”

За плътските желания и човешки комплекси с "Леки момичета"

Снимка: Bulgaria ON AIR

Какъв е истинският живот на жените, практикуващи най-древната професия ни разказва Малгожата Шумовска във филма “Леки момичета”.

Сюжетът ни среща с журналистката Ан, пишеща в сп.Elle (Жулиет Бинош). Нейната поредна тема, за която е решила да пише за изданието е темата за проститутките. Покрай работата си героинята на Бинош се опитва да узнае повече за бита на тези жени. Среща ги в парижка квартира и те непринудено споделят преживяванията си, които със сигурност не са за срамежливи хора.

Шумовска разказва покрай непринудения разговор на момичетата тъмните истории на човешките желания, комплекси и плътски изкривявания. Техните изповеди обаче помагат и на Ан да осъзнае някои неприети и неосъзнати истини за личния си живот.

Докато проститутките нямат сякаш какво да крият, то семейството на Ан само отстрани изглежда перфектно. Зад стените на апартамента чудесния съпруг е отчужден, а детето – бягащо от реалността с компютърни игри.

Допирът до човешкото като че ли липсва и героинята на Бинош осъзнава, че мъжът й може да е като всеки един от клиентите на жените, които интервюира.

Гледайте “Леки жени” на 21 декември от 23.15 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.

 


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.