Познавате ли Васил Божков???

Познавате ли Васил Божков???
Пускам телевизора и гледам интервюта с разни политици(бивши, настоящи, бъдещи)

Най често задавания въпрос е… Познавате ли Васил Божков???

Ама, така ги питат че да не смеят да отговорят….

И веднага в празната ми главица изникват няколко въпроса….

Нима е престъпление да познаваш г-н Божков???

Кой всъщност е г-н Васил Божков???

Какво бих отговорил аз, ако ми зададат този исторически въпрос, който сякаш е вграден в ДНК-то на всеки БГ журналист….

И сега пресъздаваме ситуацията:

Познавате ли г-н Васил Божков?

Кой г-н Божков…. Човека, който събуди заспала България и показа на нас гражданите, какво точно се случва в милата ни родина…..
Човека който се престраши да каже НЕ на Мафиотската структура присвоила си цяла

една държава с вековна история и даде кураж на оглозгания до кокал бизнес бавно и постепенно да вдигне глава и да последва примера му….

Човека, чийто “незаконен” бизнес бе отнет в полза на “Държавата”
(Живеем във времена в, които информация има навсякъде и всеки може да провери, колко хора има с печалби от “незаконната” национална лотария и колко има от държавното тото например)

Да не говорим, колко семейства изхранваше същия този “незаконен” бизнес….

Човека, който вместо с парите си да пълни чекмеджета и да ги харчи по плеймейтки купуваше културни исторически уникати… тук ще повторя КУПУВАШЕ а не крадеше, като някой хора, които по един или друг начин са спомагали за ограбването на Българските културни и исторически богатства…. (нека не забравяме на, каква свята земя живеем… земя с вековна история с безценни богатства из цялата и ширина) и чийто мисия бе да направи музей и това историческо богатство да остане и за поколенията….

НЕ не познавам г-н Васил Божков, но бих бил горд да се запозная с него, да му стисна ръка и нищо че съм светлинни години под неговото ниво да му кажа – Бъди жив и здрав велики Българино и не им се давай!!! / А. П. Т.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.