Празни мисли на един празен Денков за една изпразнена от смисъл екскурзия до Америка

Denkov, cancel the trip to the USA! Stop listening to Lena and exposing yourself and Bulgaria, since no one wants you!

Празни мисли на един празен човек, Джером К. Джером.

Празни думи от един празен премиер за една празна екскурзия за един празен пиар.

Целият нелеп замисъл на ПеПетата да демонстрират някаква международна подкрепа от САЩ в края на жалкия им деветмесечен мандат на ротация ще се превърне точно в обратното – в пиар катастрофа.

Премиерът Денков няма работа в САЩ, след като ще гледа Белия дом и Държавния департамент отвън с фогографа си и секретарката си и меддийния си съветник. Днес опитният Борисов им го каза – няма програма, нямат срещи, премиерът няма да вижда камините на Джо Байдън и Антъни Блинкен.

За 100 хиляди долара, платени от нашия джоб с партийната им субдудия – толкова. Поне още половин милион ще замине и за екскурзията им до САЩ. А някои като Асен Василев и жената на Лорер щели да ползват само безплатния транспорт и да останат там на шопинг.

Аз примерно като заместник – председател на Европейските консерватори през 2015 имах адхок среща с вицепрепрезидента Джо Байдън пред неговата камина в Адмиралтейството в Белия дом.

Бях в компанията на Джефри ван Орден и полския външен министър. Ако те искат и ако си желан, може и от днес за утре да се видиш с Байдън, дори извън работно време.

Жалкият пиар опит на Промяната показва какво е отношението към тях в Щатите и по света. Сглобката е в абсолютна международна изолация, а „евроатлантиците“ няма кой друг да залъжат, освен малкото си останала оглупяла публика у нас.

Рухна митът, че имали някаква международна подкрепа, а това беше лъжата, а която подведоха хората.

Големите лъжи на прикопиевите човечета рухнаха набързо една след друга. Сега рухна и последната – че някой ги взима насериозно извън Драгоман.

За три години Промяна имаме следните „срещи“ с Джо Байдън.

Едно прочетено име от лисче от Джо, една „среща“ от 3 секунди с Кирчо пред кенефа на някаква среща на цялото ЕС с Байдън и едно селфи на Стефан Янев с Байдън на коктейла следнякакъв съмит.

Да не пропусна и Кирчо с омачканите гащи пред камина в коридор с Камала Харис, която няма представа кой е този.

Тъжният извод е, че за три години Промяна изпросеното селфи на Стефан Янев с нахиления Байдън, който гледа в телефона, е най-запомнящия се външнополитически успех на България. Сега няма да има и селфи.

Още ли вярвате?

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.