“Сглобката” сее смърт – чистят се “следи”, които могат да счупят омертата

"Сглобката" сее смърт - чистят се "следи", които могат да счупят омертата
Изглежда премиерът Денков живее в някакъв негов “сапунен” свят, но не и в България и реалността.

“Благодарение на финансовата ни политика, хората живеят по-добре отпреди”, смята академикът, заявявайки го гордо на парламентарен контрол. И гледа към САЩ, където никой не го очаква.

ПП-ДБ не си ли дават сметка, че всички поръчкови убийства – от лятото на 2023 г., до сега – се случват в техния мандат, или на лица, повечето свързани с “Продължаваме промяната”?

Това ли е атестацията на България и кабинета им пред света и бизнеса?

“Сглобката” сее смърт и не виждам по какъв начин това кореспондира с “хората живеят по-добре отпреди”.

Защото всички това е възможно, когато мафията е овладяла държавата и структурите й и е сигурна в безнаказаността си.

Затова няма да има и разкриваемост. А убийствата най-вероятно ще продължат, защото все още има кой да се страхува от истината и нейните свидетели, които в един момент могат да решат да приказват.

Чистят се следи! “Следи”, които могат да счупят омертат. Мръсните тайни на овладяната съдебна система и политическите лица отиват в гроба. Къро, адвокат Джингов, Алексей Петров, Пепи Еврото, брат Галев, Мартин “Нотариуса”…. всичко е свързано по вертикалата.

Може би съвсем не случайно днес Иван Гешев напомни за опита да бъде ликвидиран и сезира прокуратурата, искайки съдействие от ФБР и Европол.

Това е един вид застраховка, пускайки “лъч” към международните разследващи организации и влизайки в светлините на обществения прожектор.

Това управление е друго и в никакъв случай евроатлантическо. И единственото, с което може да се похвали, е първият медицински хеликоптер в България. Засега единственият! В 21 век!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.