Проф. Иво Христов: България умря преди 110 години! Оттогава това тук е само една територия

Проф. Иво Христов: България умря преди 110 години! Оттогава това тук е само една територия

Иво Христов твърди, че България не съществува от 110 години!
Краят на България

Проф. Иво Христов отдавна не пести критиките си към българските политици, но според него те не са нещо отделно от нашето общество. Такива са ни управниците, защото такъв ни е народът, убеден е социологът.

Неговата теза за независимостта на Бъглария е много интересна. Сега се говори много по този въпрос, но истината е, че България не е била независима от 1912 г., когато се включва в Балканската война. Оттогава на практика България не съществува, защото не тя взима решенията за държавата си, а чужди страни.

След националната катастрофа от 1918 г. България става зависима от Запада. След Втората Световна война пък се управлява от СССР. След края на Студената война до ден-днешен САЩ определя съдбата на българите.

Проф. Иво Христов смята, че България е поробена държава

„Тук има една територия, която на чужди държави им трябва. Тях не ги е грижа какво ще стане с населението тук, това изобщо не ги вълнува. Важното за тях е да използват тази територия, да я употребят за свои цели“, смята проф. Христов.

Според него това се изразява най-силно в момента, защото България е подтиквана към антируски режим, за да стане фронтова зона във войната на САЩ с Русия. Ако всички планове на американците се осъществят, нещата могат да станат много опасни, смята проф. Христов.

Според него дали ще е Кирил Петков или Бойко Борисов премиер, няма никакво значение. Поробването ни е осъществено още преди 33 години, всички политици у нас през този период са просто едни пешки, едни изпълнители, слуги на Запада.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.