Радев затапи Панов: Аз съм човек на дълга. Претенцията, че са герои, оставям на други

Радев затапи Панов: Аз съм човек на дълга. Претенцията, че са герои, оставям на други
Аз съм човек на дълга. Претенцията, че са герои, оставям на други.

Така президентът Румен Радев отговори на критиките на опонента си Лозан Панов, че е „фалшив герой“.

Румен Радев призна какво очаква специалните ни служби.

Моите очаквания са българските служби, правоохранителни органи, да работят така, че възстановяването на стабилността да минава през това българските граждани да научават от тях, а не от чужбина за нарушаваните ни закони. Да работят така, че в България да не остават неразкрити кутии на Пандора. Това сподели пред журналисти в Благоевград държавният глава Румен Радев.

Радев отбеляза, че в кампанията трябва да бъдат водещи идеите, а не компроматите.

Всеки да има възможност да изяви себе си, да представи кой е, за какво се бори и как ще се бори, да се изяви на сцената, посочи президентът.

Моят дебат е с българските граждани. Водя го през целия си мандат и винаги съм бил на тяхна страна. Интересен ми е дебатът с всички кандидати за президенти, те също са български граждани, поясни още той.

Относно енергийната и газова криза държавният глава заяви, че това е остър световен проблем.

Цените са скандални. Отиват на над 300 евро на мегават час. Цените в България са 187 евро. Заедно с Полша и Румъния ние сме с най-ниски цени. Тази криза ще продължава. Тя е световна тенденция. А какво направи България за това – трябва да попитате предишните управляващи, за да решат в перспектива тази очертала се криза в енергетиката, а не с безхаберие да нокаутират тази система и да я оплитат в схеми, допълни той.

Радев поздрави служебното правителство за това, че в този труден момент продължава да подкрепя българския бизнес.

Държавният глава отговори задочно на Лозан Панов, който в ефира на bTV го нарече „фалшив герой“.

Аз съм човек на дълга. Претенциите, че са герои, оставям на други, посочи той.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.