Румен Драганов: Това не са политици, а национални предатели! Страх ги е да отидат в ЕС и да им заявят „вие сте ненормални“

Не цените на топлото през зимата са високи, а доходите са ниски.

Ниският стандарт на живот на българина е обиден. И това не е новина, не е от вчера и това е най-важното. Цените трябва да вървят ръка за ръка с доходите.

Ето, сега от януари цените на тока се вдигат и то трябва да се излезе на свободния пазар. Аз смятам, че това е грешно решение. Трябва доходите да догонват цените. Трябва да има адекватен стандарт, защото пенсионерите и хората с по-ниски доходи са смазани.

Това коментира пред Нова тв Иво Танев.

Фокусът на работещите хора и тези, които могат да направят по въпроса, трябва да е насочен не към това как се качават цените, а към това как можем да си повишим доходите. Всеки, който е на свободния пазар, може да си намери втора работа, за да си повиши доходите – варианти има. Но възрастните хора са тези, които няма какво да направят, за да си повишат доходите. Така че за тях е голям проблем, коментира Сантра.

Говорите за пенсионерите така умилително, за децата. Как тези хора ще излязат на свободния пазар за ток, след като там цената е 500 пъти по-висока. Ние политици нямаме. Ние имаме национални предатели! Те нямат достойнството и самочувствието да отидат в ЕС и да кажат „вие сте ненормални“, коментира Румен Драганов.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.