Румен Радев бесен на ИТН, стяга своя партия (ВИЖТЕ кой ще е лидерът)

Румен Радев бесен на ИТН, стяга своя партия (ВИЖТЕ кой ще е лидерът)
Опитите на Слави Трифонов да набута компрометирани калинки във властта след победата на 11 юли,

както и отказът на „Има такъв народ” да номинира успешните служебни министри за редовни, са амбицирали президента Румен Радев спешно да активира своя партиен проект, който преди време замрази, научи Narod.bg.

Държавният глава бил много разочарован от Слави Трифонов, което става ясно от негови подмятания, както и от изявления на служебния премиер Стефан Янев. Президентът открито намекна, че не одобрява състава на правителството, предложено от „Има такъв народ”, а негови хора публично призоваха лидера на БСП Корнелия Нинова да не подкрепя кабинета.

Огорчен, че идеята за промяна се проваля, Радев възнамерявал на следващите предсрочни избори – каквито все по-ясно се очертават – да се яви със своя формация, разкриха няколко независими един от друг източници на „Уикенд”.

Неин председател обаче нямало да е самият Радев, а настоящият служебен премиер Стефан Янев. Официалният мотив, който държавния глава ще изтъкне за това, че прави свой партиен проект, е че е разочарован от „незачитането на волята на българите, които искат тотална промяна в управлението на страната”.

Стефан Янев и неговият екип само за два месеца спечелиха общественото доверие и вече се ползват с близо 60% положителен рейтинг.

Според социологически проучвания, които били поръчани от щаба на държавния глава, поне 50 на сто от хората биха гласували за партия на Румен Радев – за да може в Министерски съвет да остане настоящият служебен кабинет, който стартира тотално „изчегъртване”, припомня „Уикенд”.

Самият държавен глава, като безапелационен фаворит за президентските избори, щял да гони втори мандат. Така, ака плановете му се осъществят, властта и на „Дондуков” 2, и на „Дондуков” 1 щяла да остане под контрола на Румен Радев.

Десният вдигнат юмрук на Румен Радев кара Бойко да пълни памперса.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.