Румен Радев: Никой да не пипа Русия, казах!

Румен Радев: Никой да не пипа Русия, казах!
Румен Радев прави всичко по силите си, за да не позволи на Кирил Петков да въвлече България във военен конфликт с Русия!

Румен Радев остави Украйна за мезе!

Президентът на Република България постоянно повтаря колко трябва да сме съпричастни към украинската съдба, но всъщност България продължава да не прави нищо, за да помогне на Украйна да спечели войната с Русия.

Главният виновник за това е Румен Радев, който е категоричен, че пратим ли оръжия на Зеленски, автоматично ще влезем във войната и може да станем дори фронт зона на военните действия.

Ген. Радев съветва и останалите членки на НАТО да стоят мирно и да не се намесват пряко във войната, защото това може да ескалира до нещо още по-опасно, писа Стандарт.

„В никакъв случай НАТО да не се намесва в конфликта, защото това може да доведе до Трета Световна война.“, категоричен е българският държавен глава.

Румен Радев не иска България да се намесва във войната

Според него всеки, който дръзне да воюва на страната на Украйна, е заплашен да бъде ликвидиран. Ето защо Румен Радев не желае да се праща военна помощ на Украйна.

Още повече че изтребителите Миг-19, които трябваше да пристигнат от САЩ, ще се забавят с 10 години. Това значи, че България спешно трябва да се сдобие с изтребители, ако не иска да се превърне в пушещо месо за великите сили.

Припомняме, че бившият министър на отбраната Стефан Янев поиска от САЩ да ни върнат парите за изтребителите, което доведе и до неговото уволнение.

След него надали някой ще посмее да иска подобни неща, което е плашещо за суверенитета на нашата страна.

https://www.facebook.com/groups/bulgaria.russia.friends/posts/3234253060145825/

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.