Румен Радев: Ще запомним майор Терзиев като прекрасен човек и професионалист

Радев: 10 години уж вървяхме към европейско развитие, а се оказахме до Уганда
Ще запомним майор Терзиев като прекрасен човек и професионалист, който винаги е олицетворявал добродетелите на българските военни летци.

Това коментира президентът Румен Радев, предаде bulpress.bg.

Държавният глава Румен Радев изказва съболезнования на семейството, близките и колегите на майор Валентин Терзиев, който загина в района на зенитен полигон „Шабла“ при изпълнение на тренировъчен полет.

Президентът подчертава, че майор Терзиев е изпълнявал отговорно и професионално задачите по защита на неприкосновеността на въздушното пространство на България по време на службата си във Военновъздушните сили и до последния си тренировъчен полет.

„Ще запомним майор Терзиев като прекрасен човек и професионалист, който винаги е олицетворявал добродетелите на българските военни летци“, добавя Радев.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.