Русенец моли Румен Радев да му отнеме статута на гражданин на Република България

Русенец моли Румен Радев да му отнеме статута на гражданин на Република България
Един „бежанец“ получава издръжка от 1200 лева месечно, а аз работя по 15 часа на ден за 710 лева.

Това заявява Владислав Вълканов, който се чувства неравностоен черноработник в собствената си родина.

Русенецът съобщи пред Dunavmost, че е изпратил заявление до Румен Радев, с което желае Президентът да му отнемете статута на гражданин на Република България.

„До президента на Република България господин Румен Радев

З А Я В Л Е Н И Е

Уважаеми господин президент,

имам скромна молба към Вас, бих желал с делегираните Ви права по конституция да ми отнемете статута на гражданин на Република България.

Причините, които ме карат да ви помоля за това, са желанието ми да живея нормално в родината ми.

Обстоятелството, че един „бежанец“ в България получава издръжка от хиляда и двеста лева месечно, а на мен ми се налага да работя по 15 часа на ден, 26 дни в месеца за 710 лева, ме кара да се чувствам неравностоен черноработник в собствената ми родина.

Моля Ви от днес нататък да получа статут на „бежанец„, за да мога да живея що годе нормално с отпуснатите хиляда и двеста лева месечно, които ще получавам като чужденец.

Искрено се надявам, че молбата ми ще бъде удовлетворена.

С уважение: Владислав Вълканов

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.