Румен Радев: Чух предложение депутатите да се тестват за инфантилност – има резон!

Румен Радев: Чух предложение депутатите да се тестват за инфантилност – има резон!
Румен Радев съветва депутатите да работят за народа, а не да размахват пръсти!

Президентът Румен Радев скастри управляващите за пореден път и ги подкани да вършат това, за което са избрани и са в парламента. А именно да работят за народа и държавата. Такова нещо, според държавния глава, все още не сме видели. За огромно съжаление.

Румен Радев скастри депутатите за инфантилното им поведение

„Депутатите се занимават с всичко друго, включително и да си разменят обидни реплики, видяхме и развети средни пръсти… но не и да проявят сериозност и да се ангажират с държавните дела. Това е абсурдно и нелепо.

Вече чух предложение от социолог, оттук насетне народните представители да бъдат подлагани на тест за инфантилност.

Не ми се иска да го казвам и го казвам с болка, но в тази идея има резон. Ако изгледаме само един техен ден в пленарна зала, ще видим, че е така“, коментира Румен Радев.

Той настоя за по-бърза актуализация на бюджета, в който да бъдат предвидени средства основно за справяне на обществото ни с кризата, породена от липсата на руски газ.

Твърдо смята, че приоритет на властта трябва да бъдат българските граждани и едва след тях бежанците. Било то и украински такива.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.