Само за жени: Хороскопът ви за април

Само за жени: Хороскопът ви за април

Снимка: Istock

Месец април идва с много изненади и промени, голяма част, от които и положителни. Няма да липсват трудности, но ще успеем да ги преодолеем. Какво ви очаква според зодията, вижте в женския хороскоп на Az-jenata.bg

Жената Овен

През новия месец представителките на зодията ще успеят да повишат увереността си, да подобрят своите способности. Благоприятни събития може да очаквате във всяка област, но също така и в любовта. Ако се намирате във връзка, ще се почувствате наистина обичани от половинката си. Като цяло, дамите Овни ще променят своето отношение към личния живот. Ще бъдете по-активни, инициативни, донякъде и контролиращи случващото се.

Жената Телец

През април ще изпъкнат онези черти на вашия характер, с които винаги печелите вниманието на другите. Това ще важи с пълна сила за работата ви. Много е важно да не бъдете инатливи, а да намерите компромисно решение за себе си. Възможно е събитията да ви напрегнат, да кажете неща, за които ще съжалявате. Бъдете внимателни, за да не навредите на работата си. Ако сте родени през третата декада, то април ще ви донесе късмет и комплименти. Ще имате редица възможности за създаване на нови контакти с креативни хора.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.