Само когато гръмне за пореден път “първата пушка” цяла Европа ще разбере… 500 години плюс турско робство и все някой трябва…

Само когато гръмне за пореден път "първата пушка" цяла Европа ще разбере... 500 години плюс турско робство и все някой трябва...

Само когато гръмне за пореден път “първата пушка” цяла Европа ще разбере каква европейска и демократична държава е направила на Балканите.

Мало и големо у Европата ще чуя и видят как един цял хилядолетен народ се вдига на оръжие за освобождение от евроатлантическо иго.

Престъпните политически и други представители на Високата европейска порта ще загинат бързо в неравен бой с милионите ограбени от тях въстаници.

Бунтът на робите ще преформулира смисъла на ЕС и ще стане здрава основа за един по-добър и справедлив свят.

С майка България

– продължаваме промяната.

500 години плюс турско робство и все някой трябва да буди този величествен народ. През последните години преди Освобождението/ даром от руснаците/ знаете…Раковски,Левски, Ботев и другите.

Пак нищо! Освен сън. След Освобождението до днес събуждането продължава, но народа си спи. Почти 7 века сън, спящи дами и господа!!! И няма и няма събуждане за този тъй славен народ. Ограбват го, изнасилват го, убиват децата пред очите му, унижават го, земята му взимат …а той, хилядолетият народ, спи и нищо не може да го събуди.

Но въпреки всичко той пак има нужда от будители, като тези през изминалите 7 века.

Да го будят, белки се получи някакво събуждане.

Да стане чудо! Затова национален празник трябва да стане Денят на будителите.

В знак на признателност от един вечно заспал народ.

Николай Марков

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.