Само най-близките изпратиха Милен Цветков в последния му път

Само най-близките изпратиха Милен Цветков в последния му път

Снимка: БГНЕС

Заради противоепидемичните мерки журналистът Милен Цветков бе изпратен в последния си път само от най-близките си хора. Телевизионният водещ, който загина на Великден при тежка катастрофа, бе погребан вчера в гробищния парк в столичния кв. “Бояна”, съобщава Dir.bg.

Още по темата

26 апр 2020 16:30

65

24 апр 2020 19:10

81

22 апр 2020 20:23

25

На погребението присъстваха около 20 души, сред които 24-годишната дъщеря на Милен Цветков – Калина, нейната майка Дана, майката на 8-годишния син на журналиста Ивета и последната му приятелка Милена Иванова.

Десетки венци, повечето от бели цветя, затрупаха гроба на Цветков. След като опасността от коронавируса отмине, семейството ще организира среща с всички, които го обичаха, за да почетат паметта му.

Междувременно стана ясно, че 22-годишният Кристиан Николов, който помете колата на журналиста и предизвика смъртта му, ще обжалва наложената му мярка за неотклонение “задържане под стража”. Младежът бе оставен за постоянно в ареста по решение на Софийския градски съд.

Той е обвинен в умишленото причиняване на смъртта на Милен Цветков. Студентът в Берлин е седнал зад волана след употреба на четири различни вида наркотични вещества, като случаят е особено тежък и по закон предвиденото наказание е до 20 години “лишаване от свобода” или доживотен затвор.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.