Андрешковски тарикатлъци – или да фалираме като държава, или да надписваме бройката на болните с К-19

Андрешковски тарикатлъци – или да фалираме като държава, или да надписваме бройката на болните с К-19
Щом има двойни стандарти за карантинираните контактни на болен от Ковид-19 и за някои инкубационният период е 10 дни, а за други 3 дни, значи цялата конструкция на мерките е фалшива.

Тези мерки се налагат с цел всяване на страх и паника, тормоз на населението, контрол и ограничаване на свободата и улесняване на злоупотребата с огромни финансови средства.

Понеже няма приходи в бюджета за премиерските безразборни предизборни харчове, има 2 възможности – или да фалираме като държава, или да надписваме бройката на болните с Ковид-19, за да запълним дупката с пари от Брюксел.

Андрешковски тарикаткъци са това, а Андрешковското управление на ГЕРБ възпроизвежда Андрешковци и ни превръща в държавата на малките бедни тарикати.

Антония Първанова

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.