Сашо Кадиев изригна: България помага на украинците, а собственият й народ мизерства, срамота!

Сашо Кадиев изригна: България помага на украинците, а собственият й народ мизерства, срамота!
Александър Кадиев изрази интересно становище за темата с бежанците!

Все повече стават недоволните граждани на България срещу помощта, която се оказва на украинските бежанци. Това разкри в ефира на bTV водещият на „Преди обед“ Александър Кадиев, пише Vihrogon.bg.

Според него българският народ се чувства изоставен от собствената си държава, което е много жалко. Българите не одобрявали цялата тази помощ към чужди поданици, тъй като голяма част от тях мизерстват и никой не им помага.

Синът на Катето Евро даде да се разбере, че и той е на мнение, че много от хората у нас едва свързват двата края, а в същото време бежанците получават привилегии, каквито българите никога не са имали. Като например безплатен престой в хотел.

Александър Кадиев с интересен коментар за бежанците

Сашо Кадиев изригна: България помага на украинците а собственият й народ мизерства срамота!Александър Кадиев, който е актьор по професия, защити българите и относно твърденията, че у нас малко се работи, затова са такива ниски заплатите.

Според него изобщо не е вярно, че българинът е мързелив и не иска да работи, а просто държавата му пречи по всички възможни начини.

Колежката на Сашо в „Преди обед“ Деси Стоянова не се съгласи за бежанците и че мнението на народа на България за тях е такова. Все пак двамата водещи прекратиха бързо темата, за да не се скарат в ефир.

Чест прави на Кадиев, че защитава обикновения българин, въпреки че той самият е доста добре финансово и няма от какво да се оплаче. В БТВ получава няколко бона заплата, а освен това работи и в театъра, като междувременно успява и да запише някой и друг филм.

България отвори широко вратите си за мигрантите от Украйна, но е факт, че има все повече коментари в интернет срещу въпросните украинци.

Мнозина се оплакват от наглото им поведение, тъй като някои от тях демонстрират чувство на превъзходство над българите, въпреки че са подслонени именно от България.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.