Сгъваемите телефони са провалът на 2019 година

Сгъваемите телефони са провалът на 2019 година

Снимка: БГНЕС

„Изминалата година беше динамична и интересна за технологичния сектор. През 2019 г. видяхме много нови технологии, които излязоха за първи път на пазара. Предстои да наблюдаваме как ще се развият“, каза Никола Балов, технологичен блогър, в интервю за предаването „UpDate” по Bloomberg  TV Bulgaria.

Още по темата

23 апр 2019 22:14

22

Нови технологии са 5G мрежите, които се появиха за първи път на много места по света. Първите 5G смартфони имат дял от едва 1%, но през 2020 г. се очаква той да скочи до 18%.

Балов обясни, че през 2020 г. тепърва ще излизат ключови модели смартфони. Говори се, че при Galaxy S 11 ще има развитие в камерата, която ще бъде със 108 пикселов сензор. Той спомена също, че е интересно дали Huawei ще въведе собствена операционна система

Според Балов като най-голям провал за изминалата година са били сгаваемите телефони. Всички сгаваеми телефони имаха премеждия за пускането им на пазара. Едва след няколко години телефоните със сгаваем дисплей биха могли да се превърнат в масов продукт.

Гледайте цялото интервю по Bloomberg  TV Bulgaria.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.