Сезираха Сарафов да нареди принудително освидетелстване и тест за наркотици на лицето Кирил Петков Петков

Сезираха Сарафов да нареди принудително освидетелстване и тест за наркотици на лицето Кирил Петков Петков
В политически план лицето Кирил Петков е напълно негодно, защото е на път да загуби цяло свое правителство.

Но в човешки и обществен план Кирил Петков е опасен за цялата държава, българския народ и за здравето на цели групи граждани.

Първо срещу него се обърна министърът на елетронното управление Александър Йоловски, защото Петков заплашил него и семейството му пред трето лице заради 600 милиона, които трябвало да откраднат заедно без обществени поръчки.
В момента министърът и децата му се охраняват от НСО, а прокуратурата разследва заплахите.

Срещу Кирил Петков се обърна и предложеният от него вътрешен министър Калин Стоянов, който го разобличи в пряк ефир в натиск и многократни лъжи.

Лицето Петков има неограничен достъп до включени камери и микрофони, пред които в национален ефир ръси неконтролируемо омраза и лъжи върхо цялото общество.

Заради всичко това и високата обществена опасност, която представляват действията на овластеното лице, група будни граждани сезираме публично Прокуратурата на Република България и здравните власти лицето Кирил Петков да бъде освидетелствано психиартично и бъде въдворено за специализирано лечение, ако е необходимо.
Поради евентуалната редовна употреба на непозволени от закона субстанции и вещества и свободен достъп до държавните институции, овластеното лице, което се явява и мандатоносител на законната изпълнителна власт, представлява пряка и непосредствена опасност за правовия ред в държавата и здравето на гражданите и.

Молим Прокуратурата на Република България да изиска на законово основание тест за употреба на наркотици на Кирил Петков и тяхното въздействие върху агресивните му и незаконните му действия спрямо други депутати, министри и български граждани.
Имаме информация, че лицето държи с физически заплахи и премиера Академик Денков, който и без това е в позицията на политически заложник на политически лобита и партии в българския парламент и е възпрепятстван дори от елементарното си човешко право на подаване на оставка.

Надяваме се сигналът ни да бъде взет под внимание и необходимите мерки предприети преди да е станало прекалено късно.

Група Будни български граждани

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.