Скарлет Йохансон се обяви против жестоките диети

Скарлет Йохансон се обяви против жестоките диети

Снимка: БГНЕС

Звездата от “Черната вдовица” Скарлет Йохансон смята, че натискът да бъдеш слаб в Холивуд става “много по-ожесточен” през последните години.

35-годишната актриса смята, че звездите са подложени на по-голям натиск от всякога да изглеждат слаби и бляскави през цялото време, предаде БГНЕС.

Тя каза за “Кендис”: “Актьорите винаги са били под натиск да бъдат слаби. Има сцена в един от любимите ми филми “Всичко за Ева”, в която Бет Дейвис обикаля из стаята, ужасно разстроена за нещо, след което взема шоколад, оставя го, взема го отново, отново го оставя…, накрая тя се предава и го изяжда, но след огромна борба! Още тогава натискът го имаше. Но сега е много по-лошо.”

Звездата от “Дух в броня” разкри, че се придържа към “естествена” диета, казвайки, че иска да бъде “слаба, но и здрава”.

“Нямам коментар за това как други хора избират да живеят живота си – но за мен е твърде параноично за собственото ми здраве да тръгна по пътя на хранителните разстройства. Предпочитам просто да остана във форма по естествен начин.”, обяснява актрисата.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.