Скъпи приятели, истинските победители на тези избори сме десетките хиляди граждани, които гласувахме с опцията “Не… Цирка с партиите на васалите предстои!

Скъпи приятели, истинските победители на тези избори сме десетките хиляди граждани, които гласувахме с опцията "Не... Цирка с партиите на васалите предстои!

Димитър Байрактаров: Скъпи приятели, истинските победители на тези избори сме десетките хиляди граждани, които гласувахме с опцията “Не подкрепям никого”.

Ние сме единствените истински свободни хора, които не се уплашихме да се противопоставим чрез глауването си на чуждите васали!

За нашите гласове не е изхарчена нито една стотинка от парите на народа и не е използвана нито една секунда рекламно време в американските и каквито и да е медии!

С нашите гласове ще бъдат спестени около четири милиона лева от партийни субсидии, за които ще настояваме да бъде осигурено лечение на български деца с тежки заболявания!

С гласувалите с опцията “Не подкрепям никого” от тук нататък ще са длъжни да се съобразяват всички партии, тъй като тази опция притежава огромен резерв от близо 60% негласували, които при една сериозна информационна кампания могат бързо да се превърнат в гласуващи с опция “Не подкрепям никого”.

Цирка с партиите на васалите предстои!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.