Изповедта на един социалист!

Изповедта на един социалист!
До Председателят на БСП др. Корнелия Нинова

Копие: Изпълнителното бюро, Националния съвет

Заявление от Марио Томов Трайков Член БСП, София, 0884 501119.

Др. ПРЕДСЕДАТЕЛ, УВАЖАЕМИ ДРУГАРИ,

Трето поколение социалист съм.

И съвсем нормално е да ме боли за нашата Партия, на която съм Член повече от 35 години. Не може БСП да е 5 сила, и това е вече не за първи път.

Не са ни виновни нито Левицата, нито Русофили, нито Възраждане . Не може най-бедните, най-бедната Държава в ЕС.

Да печелят десни партии, а лявата партия да е пета. Другари, явно, че трябва да сменим пътя, не Председателя. Дори и Ленин да стане Председател пак ще сме пети. Трябва смяна на лозунги, обръщението, апели, призиви.

Трябва да се обърнем към Бедните, Безработните, неоправданите, трудещите се и пенсионерите в Републиката. БСП трябва да е авангард на трудещите се. БСП да създаде клубове на пенсионера, клуб – дискотека за младежите.

Нито Виденов, нито Първанов, Станишев, Миков, нито и сега се постараха да обхванат трудещите се и младежите.

С девиза “Да!МОЖЕМ” Какво направихме: отново пета сила. Незнайните и знайните борци за свобода и справедливост ще се обърнат в гроба, ако разберат.

Нинова даде всичко от себе си в тая кампания, но има водачи на листи, които не могат да поведат избирателя към урната за БСП.

Нужни са действия, а не приказки Другари. Вчера е рано, утре е късно, днес е деня.

От всички нас зависи бъдещето на БСП, да последваме др. Нинова и да отдадем всичко от нас за повишаване ролята и авторитета на БСП.

С уважение Марио Трайков, Член на ОПКК от 2005 година.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.