Сладко хоби: Да събираш шоколади от цял свят, без да ги хапнеш

Албена Стоянова създава своята Работилничка за сладки моменти преди две години. В малкия ѝ приказен свят, напомнящ атмосферата в романите на Луис Карол, може да намерите ръчно направени шоколади, сладоледи с коняк, малиново вино и торти, приготвени по стари класически рецепти, които помним от нашето детство.

По нейни думи “Алиса в страната на чудесата” е любима нейна книга. Всеки един момент от живота си мога да го открrя там, признава тя.

Едно от най-забележителните кътчета в работилничката на Албена е стената с колекция от шоколади от цял свят. И колкото и странно да е за всички любители на сладкото изкушение, шоколадите са цели, неотваряни. А каква е точната им бройка – никой не знае.

“Опитвала съм се да ги преброя, но е невъзможно” , казва тя.

Затова Албена от страната на чудесата, както я нарекохме, отправи предизвикателство към всички зрители на Bulgaria ON AIR –  който успее да ги преброи, ще му направи ръчно изработен шоколад и то по негов избор.

Вижте повече в репортажа на Божила Симова, Мартин Ангелов и Симеон Мерджанов.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.