София Георгиева с песен, носеща духа на 90-те

Певицата София Георгиева издаде албум с песни, събирани в продължение на 15 години. За духа и посланията в “Пътят към теб” разказва сама тя в “България сутрин”.

“В този албум са събрани сингли, които съм пускала във времето. Повечето от тях имат клипове. По някаква причина на мен ми се казва “музиката ти е некомерсиална”. Не се оплаквам в никакъв случай”, коментира тя.

Певицата сподели, че на 8 април ѝ предстои концерт в Първо студио на Българското национално радио, където ще бъде с китариста Ясен Василев, барабаниста Атанас Попов и Венци Мицов – на роял.

“Пътят към теб” е емблематичната песен, която представихме. Тя е по музика на Момчил Колев, текст на Лина Шишкова. Една изключителна песен, която носи духа на 90-те по модернистичен начин”, допълни изпълнителката пред Bulgaria ON AIR.

По думите ѝ заглавието е много ключово и символично, защото е много важно човек да намери пътя към себе си, за да може след това да открие пътя към останалите.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.