Социалните мрежи ”завряха” след срещите на Радев с ГЕРБ и Марешки

Социалните мрежи ”завряха” след срещите на Радев с ГЕРБ и Марешки
Социалните мрежи „завряха“ от коментари след срещите на Радев с ГЕРБ и Марешки. Повечето от хората са гневни и осмиват лидера на „Воля“ –Веселин Марешки.

Ето някои от мненията:
Любо Кольовски:

Няма воля там, където слънцето не свети!

Ех, тоя Радев! Ех, тоя президент! Къде запокити „Воля“-та!

Валентин Иванов-Кардамски:

Това, че Марешки замести и отстоя манталитета и тезите на отсъстващия Борисов при президента е вън от всякакво съмнение. И още, той надали подозира, че постави диагноза на управлението и състава на цялото Народно събрание днес. Нека сме наясно, че агресивната простащина властва само, ако е оставена от глупашка апатия.

Пламен Паунов:

Президентът преди малко свири финала на Марешки!!! (просто го направи див и щастлив)

Таня Андреева:

Колко отрова и безотговорност се лее от Марешки по БТВ.
Срам е подобни хора да взимат решения за живота ни в Парламента!

Вида Пиронкова:

Тоя сипаничевия тип що още не е в затвора, ами ходи при Президента да бълва дивотиите си и да се дърли?

Румяна Ченалова:

Арогантността и просташкото поведение на МАРЕШКИ ясно показват, че не познава правилата на протокола и че е пропуснал не първите седем, а много повече години в живота си. Твърде много са случайниците в българската политика и със сигурност между тях не е българският президент. С пари можеш да си купиш титла и пост но не и интелект и почтеност… Когато си роден за улицата, винаги се връщаш там.

Татяна Кристи:

Много обичам политици с лица на рецидивисти като Томислав Дончев да ми обясняват как гласуването по пощата било авантюра! Чакам да го каже това на евроатлантическия си партньор САЩ. Защото аз през целия си съзнателен живот като американски избирател гласувам само по пощата! Мутро, ВЪН!

Васил Петев:

Марешки е еманация на селяндур. Че е прост, прост е, но той не е само това.

За мен Марешки е събирателен образ на всичко, което най-много ме отвръщава в едно човешко същество – той е арогантен, самонадеян, неграмотен, алчен, самовлюбен, страхлив, безпринципен, мазен и безгръбначен селтак. Той е евтина джапанка, дори не е чехъл.

Кофтито е, че Марешки не е единичен случай, а разпространено явление у нас. Грозни хора, отвън и отвътре, мачкат с мръсните си крака цивилизационния килим.

Искам да кажа, че в днешно време, хигиената действително е много важна. Щото духовен трипер шета, из булеварда на нашето възможно бъдеще, уважаеми зрители. Носете ръкавици, презервативи и маски хора, дори и докато гледате телевизия.

И нека Бог ви пази от пандемията на вселенската тъпота. Амин.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.