Стана ясна причината за смъртта на чаровната зам.-кметица на Кричим, оставя две деца сираци

Стана ясна причината за смъртта на чаровната зам.-кметица на Кричим, оставя две деца сираци
Чаровната зам.-кметица на община Кричим Дерия Мейманова почина тази сутрин само на 40 г. Тя е боледувала от рак.

Издъхнала е в пловдивска болница. Мейманова оставя две деца сираци. В Кричим са потресени от новината за кончината на красивата Дерия.

„С дълбока скръб съобщаваме, че след кратко боледуване почина г-жа Дерия Мейманова – заместник-кмет на община Кричим. Днес ние се сбогуваме с един прекрасен колега, ръководител, приятел и човек с огромно сърце, винаги добронамерена и готова да помогне на всеки.

Завинаги в сърцата ни ще остане споменът за прекрасния приятел, за нейната широка и светла усмивка, за нейната искрена човечност.“, съобщи във фейсбук кметът на Кричим Атанас Калчев.

От общината поднасят искрени съболезнования на опечаленото семейство, на близките, приятелите и колегите й за трагичната загуба.

В нейна памет и почит тази вечер светлините на елхите в града ще бъдат угасени.

„Последно сбогом и дълбок поклон пред светлата й памет! Нека почива в мир!“, се казва в съболезнователно съобщение на община Кричим.

Екипът на 24plovdiv.bg изказва съболезнования на семейството на Мейманова.

През 2017 г. Кричим загуби и друга зам.-кметица – инж. Нурджан Ристемова загина при тежка катастрофа заедно с съпруга си и двете им деца, припомня 24 часа.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.