Стефан Данаилов тренирал борба за филма “На всеки километър”

Стефан Данаилов тренирал борба за филма "На всеки километър"

Снимка: БГНЕС

Легендарният ни актьор Стефан Данаилов е излизал на тепиха и е тренирал борба преди снимките на сериала “На всеки километър”. Това разкри в интервю пред Boec.bg Богомил Точев, едно от най-големите имена в българската борба.

“Той идваше при нас в Дианабад, където тренираха моите момчета от “Софийски надежди”. Данаилов беше по-редовен на занятията по борба от учениците! Трябваха му технически познания как да изпълнява определени хватки по точния начин.

Той не беше роден за това, но така започна да тренира, сякаш е борец. Идваше със съпругата си, която разговаряше с моята в лекарския кабинет, докато Стефан се бореше с някои от най-големите ни имена по това време. Всички го познаваха, но той сам искаше схватките”, разкрива Точев.

Цялото интервю с доайена в спорта четете тук


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.