Съветник на президента обясни защо Радев мълчи за шпионския скандал

Съветник на президента обясни защо Радев мълчи за шпионския скандал
След като президентът Румен Радев все още не е взел отношение по темата с руската шпионска афера, по въпроса се изказа главният му секретар – Димитър Стоянов.

Той направи коментар във фейсбук:

„Предателството е грозна картинка, каза главният прокурор. Така е, ако има такова. И всеки следва да си получи заслуженото.

А не е ли грозна картинка и не е ли предателство към държавата ако не се потърсят едни 700 млн. лв. невлезли в бюджета на страната от хазарта?

Не е ли предателство да не се потърси сметка от този, който е получил едни 60 млн. по самопризнанията на далия парите? Не е ли грозна картинка да подминеш едни 1.6 млрд. лв. потънали незнайно в кой джоб или едни 4 млрд.?“, написа Стоянов.

И накрая пише в заключение: „Е грозна картинка е! Има още много такива картинки! Само дето няма кой да се занимава с тях!“

Президентът ще вземе отношение тогава, когато му представят доказателствата.

Той никога не говори празни думи и не сочи предварително никого с пръст.

Не произнася и присъди.

Ще каже своята позиция, когато има ясни доказателства, а не прибързано политическо преекспониране на факти с подчертан театрален ефект.

Президентът винаги е защитавал интересите на България и ще продължи да ги защитава!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.