Съд отмени условната присъда на кмета на Карлово

Съд отмени условната присъда на кмета на Карлово

Снимка: Община Карлово

Окръжният съд на Пловдив отмени условната присъда на кмета на Карлово Емил Кабаиванов, постановена от Районния съд за злоупотреби и щети за 27 000 лева нанесени на общината, съобщиха от пресцентъра на Съдебната палата.

Още по темата

11 ное 2019 10:08

9

10 яну 2019 17:37

19

Първоинстанционният съд определи 3 години условно с 4 години изпитателен срок, както и забрана на Кабаиванов да заема длъжността “кмет” за 4 години. Средствата са били отпуснати по проект за рехабилитация на канализацията на общината, финансиран от Оперативна програма “Околна среда”.

Окръжните магистрати отменят присъдата заради допуснати съществени процесуални нарушения и връщат делото за ново разглеждане от друг състав на пловдивския Районен съд. Решението е окончателно и не подлежи на протест и обжалване.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.